TAKSI PREVOZ DO BUDIMPEŠTE

Sve naše putnike vozimo po njihovoj želji sa bilo koje adrese u Novom Sadu do adrese u Budimpešti, bilo da je u pitanju prevoz do aerodroma, autobuske ili železničke stanice, hotela u Budimpešti.

Nudimo isključivo zakup celog vozila sa vozačem. Nismo linijski taxi.

Cena do Budimpešte iz Novog Sada je 220 € 

Prevoz putnika do Budimpešte je bez reda vožnje tako da smo u mogućnosti da se u potpunosti prilagodimo svim potrebma naših putnika.  Potrebno je samo da nas blagovremeno kontaktirate i rezervišete prevoz.

Informacije i zakazivanja vožnji svakim danom od 08:00-22:00h

Telefon: +381 64 148 29 91 

E-mail: taxiprevozpetrovaradin@gmail.com

Taxi prevoz do Franc List aerodroma

Budimpešta je glavni grad Mađarske; grad koji je sastavljen od dva grada – Budima i Pešte spojen sa devet predivnih mostova. Budimpešta je politički, trgovački, industrijski i saobraćajni centar zemlje. Svi glavni auto-putevi vode u Budimpeštu, a metro, koji je drugi najstariji u svetu, nalazi se na obali Dunava.

budapest airport

Budimpešta ima aerodrom koji se nalazi u Peštsentlorincu (Pestszentlorinc). Naziv aerodroma u Budimpešti je Franc List koji je bio poznati mađarski kompozitor. Jedan od najčešćih razloga za prevoz putnika do aerodroma su jeftine avionske karte. Wizz air je mađarska avio kompanija odnosno low cost avio kompanija koja može da vam obezbedi jeftine avionske karte. Po prometu i broju prevoza putnika avionom, Wizz air je peta kompanija u svetu i jedna od kompanija koja je u usponu. Jedan od razloga je i to što iz Budimpešte imate veći izbor destinacija.

Turistički prevoz putnika do Budimpešte

Ako planirate turistički ili idete poslovno u Budimpeštu, a imate već slobodnog vremena, možete posetiti grad. Budimpešta je grad koji se konstantno menja. Velelepne zgrade, muzeji i galerije, dvorci, crkve i sinagoge, za sve ljubitelje arhitekture i dizajna, mode i gurmana, jednostavno grad koji morate posetiti i bar par dana boraviti u njemu. Neka od najznačajnih mesta su Ribarska kula, Gelertovo brdo, Parlament koja je druga najveća parlamentarna zgrada sveta, Andrašijev bulevar. U blizini Budimpešte nalazi se malo mesto Sentandreja.

budapest

 Bez obzira koji je razlog vašeg putovanja u Budimpeštu možete nas kontaktirati za taksi prevoz.